Търкул

След няколко бързи погледа над какво ново от greenpeace споменавам, че заминавам на Зелениката. Доволен съм, че се очертава следващите три уикенда да съм нейде в планината, а след това на hmd, на зъболекар и после сесеия. Мисля, че ще се затрудня по Производствена икономика, но за сметка на това Овощарстово ще го изям с корените. Другите изпити са както висчки до сега.

Имам една горда новинна, на пазара се появи Дневна доза протеини, за нея обаче друг път. А да, и малко подобрения по Shroom – Serenity Radio, но пак не ми се обяснява идеята за големия проект. А пък дипломната ми работа ще е за транзакционните разходи.
Въобще имам си какво да правя, но усещам, че не ми се прави много-много това, което като задължение виси над главата ми. И един микро роман се събира мисъл по мисъл в главата ми, а не мога да намеря време да напиша и един ред (трябва по-често да си нося джобната клавиaтура, но истината, е че все я забравям). Овен това за таз годишните фестивали се точа да направя workshop, но все по-малко време някак си ми остава да се занимавам с тези си неща. Спечелих една европейска стипендия и чакам да ми преведат парите, за да си взема кецове и една нова машина, която си харесах.

Е, кой още е зарибен на scarygirl?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.