Само момент моля

На Hand Made Day 6 (hmd) си взех едно списание, което се разпространяваше безплатно и в него ми стана приятно да чета интервютата с хора, който отговарят на няколко въпроса тип лексикон с прибавена тяхна снимка. По нататък в броя намерих и една статия, чиято авторка бе снимала предметите в чантата си разказвайки за всеки от тях колко е и не е екологичен. На мен ми хрумна да направя нещо подобно като снимам джобните вещи на разни хора и им взимам интервю по формата на шаблонен въпросник. Неочаквано за мен, но още в началото почти цялото ми обкръжение отговори позитивно на тази идея и събрах доста материал, който смятам да показвам тук в блога си на части в категория с име… в началото ми се въртеше нещо като ‘day moment’, но още не съм решил. Може би само ‘moment’ ще го оставя, иначе приемам предложения.
Докато говорех на един приятел за идеята ми той ми каза, че вече има такова нещо в flickr. Е, разбира се моето представяне не толкова професионално, но за мен е нещо.
За да направя по-отворен този проект ще поместя въпросите тук. За всеки, на който ще му е интересно да участва в тази изява. Условието е да се отговори на колкото се може повече въпроси без ограничения за размера на отговорите и да изпрати снимка на тези предмети на mail(at)nanera.net

Въпросите:

Известен си като?
Какви са джобните ти вещи и какво за тях?
Коя е най-голямата случайност в живота ти?
Според теб коя е най-лошата комбинация?
Ако всички хора на земята можеха да чуят думите ти какви биха били те?

Ще започна да показвам интервютата от утре.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.