Новини от безделните дни

Кисна в квартирата и като излючим филмовия мартона около 21, 11.14, Echelon Conspiracy, Il Mare, и др. се трудя върху един хартиен замък, който ще покажа след като го заършва.
Точа се да отида следващата седмица на хижа Родопски Партизани с едни приятели и вероятно една раница алкохол, че в планината няма напиване.
Дака, прости ми, ще наваксам рождения ти ден труг път.
В тенждерата ме чака порция спагети, които си просят соевия сос макар, че пропуснаха бульона на Маги. Две-три великденски яйца се тъкалят по масата, а един цял козунак изчезна безвръзватно от полезрението ми.
Почти привървшвам Животинската Ферма и съм много доволен от писанията на Джорд Оруел. Една друга книда започна да ме обладава с Т.Н.С., но ще видим с времето дали ще съм доволен от нея.
След facebook, twitter разказва за бързото и елементарно споделяне на новини, линкове, дейност и като цяло информация сред контакт листа. Преди време с един човек си говорихме за facebook и блоговете. После с друг за myspace и блоговете, и накрая за facebook и myspace. Като цяло всички тези страници за контакти имат една мнгоо хубава идея, а именно бързото разпространение на информация до всички познати в листата. Само с няколко клика вече споделяш, щеш или не с трийсетина човека и това е толкова лесно, че изобщо не ти трябва да си нещо по-осбено от сортна на „знам как да си проверя пощата”. Не че се дразня на неграмотното поколение обвързано с потока информация, което не знае как да си наорави блог форма, но знае как да „шерне” една новина до всичките си притяли от facebook само с няколко клика. Евала! Мисля, че блоговете стават добър old’s cool, но това е твърде рано да се каже. Малко ме е страх да си помисля какво готви интернет за ежедневните online сърфисти.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.